Jos olet jo jäsenenä Kehityskeskusteluwikissä, kirjaudu sisään, kirjoita ja keskustele.

Jos olet jäsenenä jossain muussa wikispaces alustalle tehdyssä wikissä, voit käyttää samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa keskusteluihin (discussion) osallistumiseen.

Spammauksen estämiseksi discussion menettelyn käyttö edellyttää liittymistä Wikispaces yhteisön jäseneksi. Liittyminen ja jäsenyys on ilmaista. Klikkaa sivun yläosassa olevaa Discussion painiketta. Klikkaa tämän jälkeen Join painiketta. Valitse esiin tulevalla lomakkeella itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Anna myös sähköpostiosoite. Kohdassa "Make a space" valitse vaihtoehto No. Klikkaa lopuksi Join -painiketta.

Tämän jälkeen voit valitsemallasi nimimerkillä kirjautuneena käyttää Discussion menettelyä. Kirjoitustesi tekijänä näkyy käyttäjätunnuksesi. Vain sinä tiedät oman käyttäjätunnuksesi.

Discussion on sivukohtaista, joten mene ensin haluamallesi sivulle - esimerkiksi Kysymyksiä kehityskeskusteluista - sivulle. Aloita klikkaamalla sivun yläosassa olevaa discussion -painiketta. Kirjaudu sisään omalla kayttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Kirjoita kysymyksen aihe otsikkoriville ja tarkempi kysymys viestiruutuun. Tallenna kysymys klikkaamalla Save -painiketta.